Netpudsning på plader

Netpudsning på plader

Vi laver netpudsning med armeringsnet på mange slags plader. Når man vælger at bygge et træhus og f.eks. gerne vil have en pudset overflade, kan man vælge at mont. en egnet plade som efterfølgende facadepudses.  Vi har facade pudset flere villaer med denne løsning. Vi har erfarainger med flg. produkter på forskellige projekter: Aquaboard fra Knauf, HD plader fra fermacell og Sto Ventec fra Sto Danmark.


 


Puds på plader udføres således:


Mont. af plader  efter prucentens foreskrifterne. Der anbefales ekstra armering ved brug af HD plader. Det er vigtigt at der bruges rustfri søm eller klammer, varmtgalv.  er ikke nok.

Mont. af sokkel og hjørneskinner grundpuds.

Udlægning af grundpuds og mont. af armeringsnet.

Udlægning af 2 lag grundpuds.

Overfladerne slibes for ujævnheder.

Priming af alle flader.

Udlægning af slutpuds i ønsket farve.


Vi har ingen farvoritter som er bedre end andre, men  har  gode erfaringer med brugen af Ytong grundpuds "letmørtel" som er udviklet til puds på HD-plader. Der kan vælges mange forskellige slags slutpuds hertil. Vi anbefaler at man vælger en slutpuds med iblandet siliconemaling eller vælger at male med siliconemaling.


 

Link til Aquapanel fra Knauf:


http://www.knaufdanogips.dk/Produkter/Gipsbyggesystemer/Pladetyper/Aquapanel-plader/Aquapanel-Outdoor.aspx


 

Link til HD-plader fra Xella : http://www.xella.dk/downloads/den/documentation/HD_Produktinfo_3flojet.pdfLink til Ventec plader fra Sto :


http://www.stodanmark.dk/evo/web/sto/57933_DK-StoVentec_-Systembeskrivelse.htm


Vi kører udfører typisk opgaver i Randers, Viborg, Århus, Silkeborg, Horsens, Vejle, Ålborg, Herning, Risskov, Langå, Kontakt os idag for et tilbud.